Joaca Ucide Frigiderul 2

Joaca Ucide Frigiderul 2
Description
Iti amintesti seara cand aveai chef de o gustare din frigider , se pare ca frigiderul s-a suparat si nu te mai lasa sa-l deschizi , acum trebuie sa il ucizi...

Cum sa joci Ucide Frigiderul 2
Evitaţi Frigidere fiind atenti la semnele de avertizare. Puţin 10000 de puncte, frigidere va ataca din părţi sariti pentru a le evita, atunci când semnul de avertizare apare sub capul personajului.

Jocuri Frumoase

Jocuri Frumoase - informatii


Jocuri Frumoase - Jocuri Online este cel mai noi site de jocuri flash online de pe web . Dedicat in intregime copiilor dornici de actiune si aventura , acest site incearca sa fie atat pe gustul baietilor cat si al fetelor , continad jocuri pentru copii de toate varstele , incepand de la copii de clasa I pana la adolescenti sau chiar adulti .

Jocurile continute de acest site , sunt de toate genurile si pentru toate gusturile , astfel incat reusesc sa inconjoare o sfera care sa ii contina pe toti . Zilnic vor fi adaugate noi jocuri , doar pentru voi , in speranta ca va vom putea alunga plictiseala . Ca multumire va rugam sa lasati comentarii sau sa ne trimiteti un email , in care sa va exprimati admiratia . Va multumim ca sunteti cu noi si ca ne ajutati sa evoluam si sa crestem mari , la fel ca voi .


Jocuri Frumoase va ureaza distractie placuta !!!