Joaca Space Bounty

Joaca Space Bounty
Description
Infiltreaza-te in baza inamica fara a lasa nici un martor al intrarii tale , omoara-i pe toti ca sa nu te omoare ei pe tine.

Cum se Joaca Space Bounty
Arrow key left = move left Arrow key right = move right Arrow key up = jump Arrow key down = kneel 1-5 = select weapon 6 = use medikit Use your mouse to aim and shoot. Mouse wheel = toggle weapon Double tap the arrow key down to jump down a level.

Jocuri Frumoase

Jocuri Frumoase - informatii


Jocuri Frumoase - Jocuri Online este cel mai noi site de jocuri flash online de pe web . Dedicat in intregime copiilor dornici de actiune si aventura , acest site incearca sa fie atat pe gustul baietilor cat si al fetelor , continad jocuri pentru copii de toate varstele , incepand de la copii de clasa I pana la adolescenti sau chiar adulti .

Jocurile continute de acest site , sunt de toate genurile si pentru toate gusturile , astfel incat reusesc sa inconjoare o sfera care sa ii contina pe toti . Zilnic vor fi adaugate noi jocuri , doar pentru voi , in speranta ca va vom putea alunga plictiseala . Ca multumire va rugam sa lasati comentarii sau sa ne trimiteti un email , in care sa va exprimati admiratia . Va multumim ca sunteti cu noi si ca ne ajutati sa evoluam si sa crestem mari , la fel ca voi .


Jocuri Frumoase va ureaza distractie placuta !!!